Monday, October 10, 2011

Turn right ada apa???

Ada ni laa....jom cuci mata....Nurseri Sg Buluh.....






















Bang...dah lah ambik gambar tu,,saya dah lapar ni.....

8 comments:

  1. Adoii..jelesnya tengok bunga-bunga tu. Nurseri ni kat belah mana Kak Zah, dekat hospital Sg. Buloh ke?

    ReplyDelete
  2. Geramnya tengok tumbuh2an yang segar tu. :)

    ReplyDelete
  3. Geramnya pokok ros tu...Selamat berkebun, zah!

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    DULU RAJIN JUGAK KE SANA ! BYK PILIHAN BUNGA!

    ReplyDelete
  5. Azian
    Ah..keluar dari main gate Hosp tu pusing kanan dan terus jer...

    ReplyDelete
  6. Alang,
    Saya beli bunga ros sebab jeles ngan alang punya laa...hehhee

    ReplyDelete
  7. LF

    Dulu saya meniaga bunga dan pasu dari sg buloh ni laaa

    ReplyDelete
  8. hahahahaha..
    kak ezza dah memborong..
    dulu memang suka memborong pokok2 dari sana...
    sekarang rasa jauh sangatlah nak pergi...

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails