Thursday, October 13, 2011

Degil...

Dah cakap banyak kali dah..berhenti je lah..

Tapi dia marah kan kita balik...

Tapi pagi tadi, cemas aku tengok dia terjaga dari tidur

tersedak dan sesak nafas...

dan terus batuk....

Please lah bang...

Jangan lah di hisap rokok tu....

dah berpuluh tahun awak dengan dia..

lepas kan je dia pergi...

Tapi masa pergi kerja tadi...

dia masih bawak kekasih hati nya tu...



Tak tau nak cakap apa lagi....

5 comments:

  1. Bila dah tak tahu nak cakap, kita diam ajelah Ezza. :)

    ReplyDelete
  2. Saya di tanya kenapa saya boleh buat kebanyakan perkara yang saya inginkan tetapi itu tidak berlaku kepada hasrat saya untuk berhenti merokok!..
    I quit paying the tobacco tax on 2 July 2009 ;)

    ReplyDelete
  3. Kak, dia orang nih kalau sendry ada rasa nak berhenti baru dia berhenti, if not sampai hilang sore kita dia tak peduli nyer...saya sejak berkawan and sampai sekarang saya tak pernah suruh hubby berhenti dia berhenti sendry cold turkey ...alhamdullillah...

    ReplyDelete
  4. Ceritanya sama sepertiku.. hu hu

    ReplyDelete
  5. I think what zaitgha said is correct. My other half never bothered. So one fasting month, when I smoked very little ant way, I decided to call it a day, full stop. That one almost thirty years ago. Every noe and then I pick up a stick from a friend merrily smoke without any need to rekindle the old love.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails