Thursday, October 20, 2011

Money cant wait laa...

Pagi tadi  on kan pc...semua blank...

Apahal la pulak ni...malam tadi ok jer....

nak masuk safe mode pun tak boleh...

tekan sana sini..tang tu gak dia keluar...

Call PA...malam tadi sapa last pakai pc ni...

kenapa....semalam si Adek yang pakai...

rasa nya file dah corrupt la bang...

Adoi...Apis ada datang tak..nanti suruh dia bawak cpu pi kedai cina tu..awak ambik laptop balik....

So lepas makcik ni pergi pasar , maka berdedai lah ke kedai pc ni......baru pukul 10 pagi tapi cina ni dah ada customer menunggu...

Hello bro...sapa I laa...

Baru mau datang aar..ingat tak mau angkat laptop ni...

Jangan marah lah bro..saya sibuk laa.lagi pun kedai kamu tutup awal..mana sempat mau datang ...

Ni nasib baik saya punya anak ada...kalau tak lagi lama saya mari..hehehehe

Kari tengok saya punya cpu ni..dia gelap saja...kasi cuci n format tau....

OK ...nanti saya call awak..

saya mau angkat laptop ni...

Huh...sekejap jer duit terbang..dalam masa aku bercermat,

 dia terbang ikut cabang lain lak.....



2 comments:

  1. Duit - bila masuk, ada sahajalah jalan keluarnya.

    ReplyDelete
  2. duit macam air...hari ni dapat esok dah licin yg tinggal cuma bersisa utk sampai hujung bulan. kalau ada yg terlebih pasti ada sahaja yang perlu berganti...

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails