Wednesday, October 12, 2011

Kapal Buku


Minggu sudah PA membawa anak anak perempuan nya ke Jetty Star Cruise di Pulau Indah...

ada kapal membawa buku buku berlaboh....



Nak pergi siang, panas membara...

So time malam dia ke sana...

I tak pergi tau sebab kebetulan stok beras kat rumah dah habis, so makna nya I kena ke Ekonsep laa membeli barang dapor dengan sorang lagi anak pompuan I..Zira..



Anak anak begitu teruja bila tgk kapal ni..diorang ingat dia nak nak naik kapal Super StarVirgo  ni. yang besar ni...

Hello..yang kecik tu..kata abah nya....









Pantang ada kamera..asyik nak bergambar jer...






Negara negara yang kapal ni dah pergi dan berlaboh..


Apa bende ni yaa...

Mira

Yaya

Mimi

Suka hati si Yaya ni...
Add caption

masa nak balik








Buku buku ni semua nya untuk di jual dengan harga yang murah..antara serendah RM1.00 ke atas.

Anak anak pompuan I beli novel omputih..

Yaya beli buku soduku...

Masa I habis menyopping, I call PA..Bang..you kat mana sekarang ni...

OTW balik...

Jumpa kat kedai Aden tomyam yer...

Ok...

P/s
Kalau you all nak tanya kat mana kapal buku ni..minta maaf la yaa

kapal ni dah belayar dah...tak tau lah pulak kemana dia pergi.......

1 comment:

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails