Wednesday, December 1, 2010

Hadiah hari jadi....

Hari genap lah aku 48 tahun...

Syukur alhamdulillah..walau pun angka tu makin meningkat saban tahun, tapi ia nya cuma angka saja....
Yang penting...akal fikiran tetap waras dan sentiasa positif...insyaallah..

Di FB, ramai yang wish...terima kasih kasih kerana ingatan tulus ikhlas..

Di rumah ni. ada hantaran cupcake dari tunang apis..Nadirah..terima kasih eira..pagi tadi baru dapat...

Ada orang tanya, apa hadiah PA bagi...hmmm aku ni jenis tak kisah pun...kalau ada aku suka, kalau tak ada aku tak kisah pun...aku paling memahami poket PA sedalam mana....malah aku yang pegang kad ATM nya...hahahaha

Tapi kalau lah dia tanya apa yang aku nak...

aku boleh bagi wishlist aku ni.....hambik ko...

antara nya:-


Ipad Apple...mimpi ni siang malam wooo

Oven macam chef kat AFC tu....


Camera DSLR

cookware ....


So macam mana..boleh ke....

kan aku dah kata....

tu yang malas nak mintak tu...

hahahahah....

p/s...saya berkongsi harijadi ngan menantu..alahai.....

14 comments:

  1. Ezza, mana you lebih nak dari Aziz - IPad atau Le Creuset pots?? Hahaha...harga lebih kurang sama tu.

    Ucapan dari saya sekali lagi - Selamat Harijadi Ezza. Semoga panjang umur, murah rezeki dan gembira selalu.

    ReplyDelete
  2. Ezza,
    Selamat Hari Jadi.Muda lagi rupanya.Semoga dirahmati Allah sepanjang umur.

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir dari Ayoh Wang.. semuga segala usaha di berkati Allah

    ReplyDelete
  4. Apasal yg DSLR tu gambar lebih terang dr wish list yg lain?? *wink*wink*

    Happy Birthday Akak. Have a great celebration with the family :)

    ReplyDelete
  5. Aunty Ezza,
    Tepi sikit...kucing nak nyanyi.
    Happy Birthday to you....(2x)
    Happy Birthday Aunty Ezza
    May you wishlist comes true....
    *claps*

    Goodluck with the wishlist. purrrr....meow!

    ReplyDelete
  6. happy birthday za..
    dapat badan sehat walafiat, bersyukur ek za. Pemberian lain tu cuma bersifat material. Bagi hadiah kasih sayang yang tak berbelah bagi.... mmm.. bahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  7. Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan Ezza Muffinbiru,
    Allah selamatkan kamu.
    Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, sihat walafiat. Aameen.

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir ke 48 Zah.Kalau dapat salah satu wishlist tu apa salahnya kannn.Lama ooo...berkhidmat...hahaha...

    ReplyDelete
  9. selamat hari jadi kak ezzah..
    (silent reader)
    moga panjang umur murah rezeki... dan berbahagia di dunia dan di akhirat

    ReplyDelete
  10. Salam kak ezza...
    selamat menyambut ulangtahun kelahiran.. semuga diberkati dunia dan akhirat...
    tumpang minat dgn ipad tu.... mmg berangan jugak nak satu....

    ReplyDelete
  11. Salam Ezza,

    Selamat Hari jadi dari Kak Yan...insyaallah Ezza sentisa bahgia, sihat walafiat hingga ke akhir hayat.

    Bestkan kalau dapat macam yang di angan-angankan tuh...tapi bak kata Kak Pah, semua tu sementara saja, yang lebih bermakna adalah kasih sayang dan kebahgian sejati. :-)

    ReplyDelete
  12. Baik pengiriman dan posting ini banyak membantu saya dalam assignement kuliah saya. Terima kasih Anda sebagai informasi Anda.

    ReplyDelete
  13. Selamat Menyambut Hari Lahir, moga Allah memberi kebahagian di samping keluarga tersayang, kesihatan yg sihat, umur yang panjang dan rezeki yang melimpah ruah..Amin

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails