Tuesday, November 30, 2010

New addition in the House....

Bertambah lagi penghuni dalam rumah ni....



Dah malas dah nak membeli makanan baby kucing ni..dah malas nak melayan berak kencing dia...

Tapi tak sampai hati pulak bila tengok mata anak kucing ni...

so cute walau pun mak dia tak lah cute sangat....


Dulu mak dia anak si puteh, bila besar sikit asyik mengendeng kat puteh selalu...ambik ko...

beranak lah ko...

dulu masa pertama kali beranak....terberanak dalam peti surat...

anak dia tak panjang nyawa..maybe masih bodoh lagi kot...

Kali ke 2 ni beranak 3 ekor...tapi tinggal 2 saja ni laa..

sekor lagi kecik sangat...warna hitam..

aku nama kan Obama..minggu lepas mati...

Yang ni  nama nya koja dan koji..



ligat sangat..nak belari dan main saja..



kesayangan kakak Yaya...


Iishh..dah tengahari ni...pergi mandi..asyik main dengan kucing jer!!!!!

3 comments:

  1. Hissh. Yaya dengan senyuman ubat gigi coldate! Sesiapa yang sayang kat kucing, murah rezkinya.

    ReplyDelete
  2. Koja dan Koji? Aunty Ezza, sunatlah maknya...so takdelah lagi baby kitten...hehehehe.... tapi comellah... purrr....meow!

    ReplyDelete
  3. Saya suka tengok kucing tapi tak suka bela.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails