Friday, December 31, 2010

Selamat Tahun baru

Tirai 2010 akan berlabuh tak lama lagi....



apa yang telah berlaku pada kami  pada tahun ni....

let see...


Uncle Ford di baik pulih...injin di tukar dan kemek kemek dan karat telah di rawat....
rabak jugak poket masa nak bayar ni....


bulan April apis bertunang...

lepas tu kami ke Tioman...masih terbayang bayang perjalanan dan keindahan pulau tersebut.

Bulan June kami ke perlis..Adik bongsu kawin....seronok betul kesana sebab semua adik beradik dan makcik pun ke sana....

August...Blogger Dalilah Tamrin meninggal dunia akibat kanser...Alfatihah

November..
Alins wedding...

December...
Kami kemalangan di Kuantan...
Apis pun kemalangan di Klang lama

Keputusan PMR Hani agak memberangsang kan...

Malaysia menang Juara bolasepak piala AFC suzuki asia
PM umum cuti umum....

Esok tahun baru bermula...

Lepas ni...mak bapak semua back to square 1....
Bangun awal, sedia kan sarapan, hantar anak sekolah pagi petang..malam nya bertuisyen...

bila lah nak habis ni...hahahaa


Happy new year dear friends,,,,
jangan lupa date kita di one utama next week 9th january 2011
Tempat dan waktu akan di beritau nanti samaada di FB juga di sini...



5 comments:

  1. Salam,
    Gambar bawah tu...teringat waktu dulu-dulu ke?

    ReplyDelete
  2. gambar di bawah tu kak langsung tak de kene mengena ngan saya alang, dulu kami naik bas mini jer...

    ReplyDelete
  3. Aik ..ha date ngan sapa ni ye?.. makcik bloggers ke?..
    Selamat tahun baru

    ReplyDelete
  4. Happy New Year, Ezza!! Semoga 2011 membawa keceriaan pada kita semua.

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru kak. Tahun baru datang lagi. Semoga ianya lebih baik daripada yang sebelumnya.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails