Wednesday, June 1, 2011

nilai wang.....

Selepas membayar duit rumah ,duit kereta...beli barang dapor sikit...

aku pun mengira2 baki duit yang ku keluar kan tadi...

Garuk kepala....

Belum lagi bayar letrik, air internet astro....

belum lagi bayar duit bas sekolah...

Bulan ni nak renew roadtax/insuran uncle Ford tu...

ikan sayur dah melambung2 rege nya...

nilai 10 ringgit dah macam seringgit jer..

nampak nya kena potong mana mana yang patut...

apa yang nak di potong ni...

internet ker...tak bolehhhh...

kipas ke..lagi lah...

ekon?..tak leh tido tanpa mu...

Hmmmmmmm.........

aku tau dah....

kena cantas jalan jalan cari makan ni.....

sekali minum..dah gerenti not merah melayang layang...

rokok boleh potong tak bang???

saya boleh mati tanpa rokok ni....

Aduyaiiiii

8 comments:

  1. Aunty Ezza,
    ini macam potong kepala pun masalah tak selesai. purrr....meow!

    ReplyDelete
  2. Ezza, the finance minister bentang budget.
    Ini baru mid-year, kalau year end, huhuhu, macam 'idun sa'idun tulis.

    Luckily I just held the position very briefly, few years after marriage.
    "I tak suka nak kasi-kasi orang duit :D)"
    Let him do it.

    ReplyDelete
  3. The joke is on us...ringgit nak jadi rupiah.
    Bawa duit berbakul pi market
    Bawa balik barang 2 ,3 paket

    ReplyDelete
  4. iddun sa iddun

    Panjang harkat aduyaiiiiii tu...hahaha

    ReplyDelete
  5. CIS

    bukan kena potong kepala saja, malah kena potong budget kibbles jugak ni...Meowwwzzzz

    ReplyDelete
  6. Ummie

    Jawatan Finance minister kat rumah ni tak boleh bagi kat sapa sapa..sebab PM dalam rumah ni suka mengelak ngelak saja..

    ReplyDelete
  7. mamason

    maybe one day jadik macam tu kot...nasib tak baik kita kaum ibu kena kerja jadik amah kat rumah orang di negara orang...selisih malaikat 44....ampunnnn

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails