Wednesday, June 1, 2011

Super Hero

Kenal tak dengan  dia ni...

hensom wo!!



Kalau dia lalu jer..lembu garang pun boleh lari selamat kan diri...

Dia ni Rajinikant..Super Hero tersohor filem Tamil.

jaga jaga..dia dah tunjuk tangan tu.....


Aku memang minat tengok dia berlakon...selalu nya mesti tergelak sakan..

walau pun watak dia serious, tapi entah lah....

kekadang tak masuk akal gak...

Time Deepavali..mesti ada filem dia kat TV..

aku akan pasti tak ada sapa sapa menukar channel

PA pun suka gak...

Filem filem mencapai kutipan jutaan rupee..

memang kaya raya dia ni...

Tapi hari tu aku terkejut melihat wajah dia yang terkini....

dah tua ke..tapi rambut dia hitam lagi..janggut semua dah putih...



Kenapa ya..

laporan mengata kan , dia sedang di rawat di Singapore...

entah apa sakit dia...

aku pasti ramai yang menangis bila dapat tau dia sakit ni...

Alaaa..dia pun manusia biasa gak...ada masa sihat

ada masa sakit..

Tapi manusia macam ni...sakit ke, berduka ker merana ke..

wajah tetap senyum....

Tapi hidung dia tetap Maintain mancung...

Takut pulak aku tengok muka PADAYAPPA ni...



Take care Mr Boss!





6 comments:

  1. hahaha rajinnya awak cari gambar dulu dan sekarang. tak selera nk tengok muka sekarang. hehehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha.....
    Adoi laa...
    Kak Ezza ni, kelakor...
    Macam manalah kak ezza minat kat dia?
    Tie tengok rasa kecut perut, ekekeke....

    ReplyDelete
  3. kak ezza, ni pegganti MGR lah kan, hahaha.....
    kenal sebab dulu keje kilang ramai staff India. Ni super hero depa ni. tapi saya akui cerita tamil, gambar cantik2 dan plot cerita menarik, cuma dusyum-dusyum lawan tu yang tak boleh blah dan tak masuk akal sikit.

    ReplyDelete
  4. dia ni talented. Kadang2 dia ada gak belakon dalam citer hindustan. Dulu2 kakpah ada gak 'tertengok' lakonan dia ni.

    ReplyDelete
  5. Woohoo! Aunty Ezza minat yang macho macam tu ye? Kamaal Hassan tak minat? Dia ada sepasang mata bola gitu. purrr....meow!

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails