Tuesday, May 24, 2011

She's 11 today

Hari ni dia berusia 11 tahun....

Tiada kek atau hadiah....

cuma birthday wishes dari aku dan kakak kakak nya...

kesian pulak aku....

Abah nya pulang lewat sangat...ada kerja di Serdang kata nya..

Kakak nya pun pulang lewat..overtime kata nya....

Pulang dari sekolah, dia menunjuk kan hadiah dari kawan baik nya,Zafirah...

Tadi dia tanya aku...

Mak..tak der kek ker?

Aku pun terkedu...

Lepas tu aku dengar dia menangis perlahan lahan...

Hmmm....

Sayang anak mak...esuk kita gi JJ ya...

Suruh abah balik cepat ya....



Happy birthday Yaya...

Semuga hidup mu sentiasa di berkati Allah henddak nya...

13 comments:

  1. happy birthday yaya.
    Ekau kono pegi carikkan kek cepat za. Sian anak tu hehe.. tapi sekarang ni nak makan kek pun dah payah. kek secret recipe rupanya memang ada secret pun.
    Nak makan kat negara sendiri pun susah. Apa lagi kalau pegi kat negara yang sah kapir.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari ulangtahun kelahiran Yaya.

    Semoga menjadi anak yang solehah, yang membahagiakan mak dan abah serta seluruh ahli keluarga. Juga mendapat kejayaan dan kebahagian di dunia serta akhirat. Amin.

    ReplyDelete
  3. Nek lang nyanyilah untuk Yaya ye?

    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan kamu..
    Allah selamatkan Yaya yang comel
    Allah selamatkan kamu....

    Sabar ye Yaya, InsyaAllah kek hari jadi special akan tiba..pos laju kan ada!

    ReplyDelete
  4. Kesian kakak Yaya. Ni birthday hugs from Nikki. MMMWWWWAAAHHHHHH!!!! meoww...Nikki

    p.s. Nikki kena bertugas jaga blog skrg, sementara Angelina belum balik

    ReplyDelete
  5. yaya cantiknya, sapa solekkan?
    selamat hari lahir yaya!
    jadi anak solehah ya!
    jaga ibubapa
    jaga ajaran agama
    berjaya sentiasa

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Yaya..waaaah, semakin besar semakin cunnya!! :D

    ReplyDelete
  7. kak pah..camno nak boli kan kek..habih semua nya tak halal...kak pah buek kan satu boleh tak?

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kakchik bagi pihak Yaya yang belum balik sekolah lagi...

    ReplyDelete
  9. Nek Lang..hahaha..terbayang2 macam mana nenek comel nyanyi lagu birthday ni....
    Kakak cakap hari sabtu baru ada majlis hari jadi sebab sekarang tgh periksa nek...
    Terima kasih ya Nenek..

    ReplyDelete
  10. Hi Nikki

    Sejak Angie tak da ,sunyi lah dunia cats ni..so you kena take over while Angie meneroka dunia sebelah Asia ni.

    Take care of Mama n daddy ya...suruh dia sabar banyak banyak...dia pasti pulang nanti ..
    Cakap ngan Brad..suruh dia mieow mieow hari hari kat balcony tu...nanti mesti dia dengar...

    Kakak Yaya tak kisah kalau tak ada hadiah pun...tapi kalau ada lagi lah kak Yaya suka...

    ReplyDelete
  11. Nana

    ini lah kerja dia waktu lapang bersama kakak2 nya...habis lipstik mak dia..bedak dan jugak celak...kadang2 mak dia keluar rumah macam muka hantu sebab semua barang dah tak da dalam beg!

    ReplyDelete
  12. Aunty mamasita

    mana ada cun!..kita kecik lagi laa...thanks Mama Huda...

    ReplyDelete
  13. salam



    selamat hari jadi


    moga jadi anak yang solehah

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails