Monday, May 16, 2011

Mr Romeo

Nak bela Mr Romeo  ni, macam membela sorang anak...




Banyak ragam nya....

Maklum lah ...

Dah Otai..

Kalau dia balik jer...dari jauh kita dah dengar suara nya.....

Nak makan la tu...

Amboi..ko merayau satu kampung, tak kan jumpa makanan Teh oiii...

Makan memilih pulak tu...

Nak ikan..nak ayam...

dan yang paling tak tahan..makan nak berteman!...

kalau tak ,bising suara nya..

meow sana meow sini...



Dulu fresh punya tak nak..nak yang dah masak...

sekarang semua nya dia tibai...pantang nampak..dia pasti ambik..

Hari2 keluar cari bini...Mr Romeo lah kata kan...

Kadang2 balik..muka telinga semua berdarah...

ada jugak dia balik dengan badan penuh air longkang...

terjerit jerit minta di bersih kan...

Maka...si Hani Mimi dan :Yaya lah yang akan buat semua kerja membersih..







sebab mereka lah tuan nya...bila di panggil masuk bilik..dia ikut..

suruh tidur sebelah..dia tidur...siap berkipas lagi...

Senang nya ko ni Puteh...makan , tidur, kawin..

Ni..

Anak sapa ni dalam kotak ni...




Hmmm, tak yah chek DNA pun..

dah tau sapa punya anak!

Angelina...hensom tak abang Put ni...



6 comments:

  1. Auw! Abang Put pakai spek pompuanlah nyah! Tak kuasa! purrr...meow!

    ReplyDelete
  2. Jadi kucing senang - relax, free food & accomodation.
    No responsibility at all.
    Even anak dia pun orang jaga :)

    ReplyDelete
  3. Ehhhh... ramai nya kawan kawan Angelina kat rumah kak Ezza.

    ReplyDelete
  4. Makhluk kesayangan Nabi Besar kita

    ReplyDelete
  5. Puteh ni bagi nafkah tak untuk anak-anak dia?

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails