Thursday, July 7, 2011

A must after makan.....

Sekarang ni.....

Lepas makan apa bende saja...

Mesti cari dia...

Kalau tak da, duduk pun tak senang....

rasa macam ada sesuatu yang mengganggu ...

Kalau di buat nya dia tak ada langsung kat rumah...

hidup pun tak tenang..

cari shortcut...habis lah ranting2 pokok....

Yelah...dah tua ni..macam macam dah longgar.....

dari asyik ter..skk skkk skk jer...

beli lah bende ni kat kedai banyak banyak...

...

....

.....

......



bukan nya mahal pun....

tapi kesan nya mujarab you!!


10 comments:

  1. Aunty Ezza ni kelakarlah! Mama kata jangan cungkil pakai kayu tu, nanti silap haribulan lagi teruk jadinya. Pakailah dental floss! har har har *evil laughs*

    ReplyDelete
  2. Tie pun ada simpan stok , kak ezza.... tapi time lepas makan daging je. Leceh bila lekat celah gigi ni.. Maklumlah bila dah tua, gigi pun dah jarang, hahaha....

    ReplyDelete
  3. kak ezza..
    ingatkan cari apa...
    rupanya pencungkil gigi...
    memang berguna....

    ReplyDelete
  4. angelina

    kita ni old school..mana tai pasal flos ni....wakakakak

    ReplyDelete
  5. Tie

    memang leceh betul kalau melekat kat celah gigi ni...kalau makan kat kedai lah....

    ReplyDelete
  6. Betul cakap meeeowww kita tu..boleh infection Zah..pakai floss yang ada jual kat supermart tu..selamat sikit gigi kita..:))

    Nak jadi atok moden gigi mesti terpampang..taknak lopong..adoi, I pun takut gak ni..:D

    ReplyDelete
  7. dok ingat kan apa larrr tadik tu

    ReplyDelete
  8. Salam Ezza.

    Ingatkan "alat korek telinga!" hahahahahah, tersasar jauh!

    ReplyDelete
  9. Salam Ezza,

    Selalunya, Kak Yan tak berapa guna benda ni, kalau makin daging baru cari...mesti sangkut punya. Kalau tidak sekadar berkumur-kumur je dah ok.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails