Friday, July 15, 2011

Menanti...

Hmm, Hmmmm

---

---

----

walau pun dah lapan anak anak aku...


aku masih tak faham macam mana nak baca gambar ni....








fail terus....


---




----




----


Ha!..jangan la ingat ni aku dan pakcik  yang punya....


makcik ni dah close production dah.....


but aktiviti masih di terus kan..hik hik hik....


----


----


yes...Januari ni


Makcik dan pakcik ni akak dapat gelaran...


Datuk dan Datin!..


bukan dari Agong , bukan dari Sultan pun...


Tapi dari rakyat  kami sendiri....


Hmmm......


Syukur Alhamdulillah...


dah  tua dah......





10 comments:

  1. Tapi nanti dipanggil cucu 'Tok, tok', 'Tin, Tin?...boleh ke? Anyway, Tahniah semoga selamat semuanya.

    ReplyDelete
  2. Woohoo!!! Datin Ezza...sedap bunyinya tu. Mama kata jangan lupa jemput bila nak melenggang perutnya, marhaban ke, cukur jambul ke....har har har *evil laughs*

    ReplyDelete
  3. K.Ezza..maca twins je..kik kik kik

    Jah

    ReplyDelete
  4. Assalam kak, ha'a saya pun anak dah 6 tapi tak paham gak gambar tu! Masa doctor explain i iyekan jer! Tapi I simpan ler dari anak no 1 sampai no 6 walaupun tak reti nak nengok. tahniah...harap semuanya berjalan lancar insyaAllah.

    ReplyDelete
  5. congratulations datuk dan datin :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat bakal atuk.
    Hai bilalah saya punya turn.Puas nunggu.

    ReplyDelete
  7. welcome to my club.
    semuga semuanya sehat -sehat insyaallah..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah! semoga Allah kurniakan yang terbaik juga untuk bakal 'tuk' dan 'tin'... :D

    ReplyDelete
  9. kak ezza...
    tengok tajuk pun dah boleh agak...
    Alhamdulillah..
    Allah berikan nikmat merasai saat menerima cucu....
    Syukur Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. tahniah! datuk dan datin...opsss...tok dan opah...heheheee...

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails