Monday, July 4, 2011

Buruk

Memperkenal kan.......

Si Buruk.....



Kucing jantan ku yang merupa kan anak si Puteh...

Puteh..the spoil brat!


Tapi dia dia membawa diri...tak boleh tinggal di rumah ni sebab Puteh tak kasi...

kalau dia sesekali balik rumah untuk cari makan, mesti dia terhendap hendap...

mana tau kalau si Puteh ada kat rumah....

kami pulak..kalau nampak Buruk balik...semua akan pasti kan yang puteh tak nampak...sorok kan puteh dalam bilik ke...sebab kalau dia tau..teruk dia kerja kan Buruk..

kalau tak sempat lari...habis bulu bulu berterbangan...dan yang paling aku tak suka..

sampai terkencing dan tercirit si Buruk ni...

muka buruk garang....


eeii geli laa

Tah mana tempat tinggal nya...tah siapa tuan nya..

tapi yang pasti...dia tetap memaling kan muka nya bila nama nya aku panggil...

14 comments:

  1. Buruk ni anak si Puteh? Kenapa Puteh tak suka pada Buruk?

    ReplyDelete
  2. Kesian Buruk dapat nasib sama dengan Dello.Sampai hari ini Dell tak balik balik.Sedih makcik.

    ReplyDelete
  3. agaknya si Buruk tu faham makna Buruk so dia protest bila dia di panggil begitu ;))

    ReplyDelete
  4. Alolo...ciannya dia. Sampai hati si Puteh tak suka anak sendiri. Macam ni, Angelina cancel lah dengan Puteh. purrr....meow!

    ReplyDelete
  5. Sedih2..why??
    Zah kena lah tolong do something..:(

    ReplyDelete
  6. kakcik
    biasa lah tu,,kucing jantan mana boleh duduk serumah..asik bercekau jer...sekor kena beralah...

    ReplyDelete
  7. mamason
    kesian Dello, senasib dengan Buruk...nanti dia akan balik tu...agak nya dia tunggu time raya kot...hahaha

    ReplyDelete
  8. Ayoh wang

    biasa lah nama macam tu..tak kan nak taruk nama orang pulak...mak dia kami panggil miskin...hahaha

    ReplyDelete
  9. Alang...

    setiap kali dia balik, mesti dia ke dapor...cari makan...

    ReplyDelete
  10. Angelina

    Puteh ni kucing kampong..memang macam tu lah dia nak tunjuk kan kejantanan dia..wakakaka

    ReplyDelete
  11. kak uda

    hahah..nak tolong macam mana kak..memang tabiat kucing kampung macam tu laa...

    ReplyDelete
  12. Dr Singa...
    salam kenal ya..kita selalu baca blog awak..
    Bukan kes anak tiri..ni kes bapak tak ngaku anak...hehehee

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails