Monday, February 14, 2011

berkelah...

Cuti perayaan Tahun baru cina aku tak kemana mana ...

tapi di hari ahad..aku dah plan nak merayap ke Teluk Intan...nak cuci mata...

Call adik ipar ajak pergi sama...ok kata nya...

tapi tak lama kemudian dia call balik..apa kata kita pergi Hotspring Sg Kelah kak...

bincang ngan PA...ok..dan masing2 bincang pasal apa nak bawak..

apa lagi pasal bekalan laaa....

PA cakap..pukul 7 pagi kita keluar rumah..

Tapi aku lagi awal bangun..sebab nak prepare bekalan yang simple simple...

singgah kejap kat hentian sebelah...perut dah lapar....

dah sampai...nasib baik orang belum ramai...

pasangan Aziz dan Norazam(adik PA)


ni kolam air panas..tahap sini masih boleh redam kaki dalam air nya...kolam lain mak oi...panas....

yang kat sini yang boleh di rendam cuma telur...kemain ramai orang cina rendam telur...

kolam ni kata nya  air nya dari gunung..gunung mana entah laa tapi air nya sejuk..best mandi kat sini...

yaya dengan adik sepupu Ezyan Maisara...

yang ni selalu nya pergi mana mana tak pernah nak mandi..kali ni dia pulak yang terjun dulu..

hehehe.....


Izham....si tukang ambik gambar...

Zakuan...badan kecik tapi aktif sangat...


mimi...melantak dia mandi


Azam...adik beradik sama jer style kepala...


makcik ni lena jaga bekalan.....


hmmmmm


makan time...tapi budak2 keluar kolam sambung makan..lapar saja


sambal tumis  aku yang buat....ramai yang minat ni...terutama adik ipar...


yang ni Hani...tak paham aku kenapa tak mandi..tak da geng kata nya...


Nak masuk sini  di kena kan bayaran kalau tak menginap di resort ni...dewasa rm8 dan kanak2 rm5

tapi puas hati..suasana hutan dan ada spa.....cantik tempat ni..kalau ada rezeki dan masa..nak menginap kat sini  semalam dua.

Masa balik ,  Alhamdulillah..tak da jem...

7 comments:

  1. Seronoknya Kak Ezza..... rasa nak rendam kat sana juga.

    ReplyDelete
  2. Tie...memang best...tempat dia bersih...

    ReplyDelete
  3. Aunty Ezza,
    Nasib baik kucing tak suka air dan basah-basah... Kalau tak, JEALOUS!!!!! purrrr.....meow!

    ReplyDelete
  4. salam k.ezza...

    nampak macam best je kat sana, pernah jugak plan2 nak kesana tetapi mungkin belum ada rezeki lagi kot...

    ReplyDelete
  5. sori Angekina...pets not allowed kat sana..duduk rumah mandi sendiri....

    ReplyDelete
  6. JA

    di galak kan pergi...masuk felda..sejuk mata memandang...

    ReplyDelete
  7. Saya pernah ke sini tahun lepas dan bermalam kat Felda Residence...

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails