Wednesday, June 9, 2010

Demam Bola datang lagi...



Ya Puan puan...Jumaat ni segala aktiviti malam kena di jadual kan semula...

channel tv pun tak boleh tukar tukar...

sebaik nya, mari lah sama sama kita meriah kan rumah kita ni dengan sorakan..wooo...refree bodoh...dan macam macam lagi...

Jangan lupa buat kopi , teh atau air oren..buat lah cekodok sikit atau letak je tin biskut kat depan tv tu....

Hmmm, nasib baik la 4 tahun sekali, ya bang!

Jom lah kita tengok Allayarham Mokhtar Dahari mewakili Malaysia lawan Arsenal...






Saya akan bersiaran kembali pada Isnin atau selasa depan...
Doa kan saya selamat pergi dan kembali ya..
Ke perlis saja...adik bongsu kawin..hehehe

5 comments:

  1. That's it kak Ezza. Kita akan jadi wife no 2, temporary, this time round. Jom kita plan something sementara dia org ni sebuk tengok bola! Yg slot jam 10 pm tu lah, not the 2 am one. Safe journey to Utagha.

    ReplyDelete
  2. Salam Ezza.. selamat pergi dan selamat kembali. Hati-hati di perjalanan, ya? :)

    Hehehe.. kalau suami asyik layan bola, bolehlah kakcik tarik selimut tutup kepala!

    ReplyDelete
  3. Selamat mendapat adik ipar, ya ezza. Selamat dalam perjalanan.
    Selamat menjadi penyokong World Cup.

    ReplyDelete
  4. Selamat pergi dan kembali,hati2 di jalan raya.

    ReplyDelete
  5. Have a nice holiday and please jangan diet2 waktu kenduri..hehe

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails