Wednesday, June 2, 2010

Beautiful moments




entah apa lah yang menggelikan hati budak Hani ni....


ni masa nak balik..aku dah tak larat nak jalan ke jeti tu, so tuan punya chalet tu suruh naik motor ikan ni...sebenar nya ni motor angkut beg pelancung ke chalet dia...








cantik kan....pokok mangga ni kemain banyak buah mangga dia..rasa nya jenis elephant trunk tu...tapi malam malam..kelawar datang cari makanan kat pokok pelam ni..besar2 kelawar ni....pandai pulak makan mangga tu...





Ni dia team yang menjaya kan family day kami..tiap tiap tahun sama je muka muka yang ambil bahagian....sebab apa...semua nya BUJANG LAGI DAAA>>>>
PA dengan team building nya ibarat bapa dan anak anak saja....











6 comments:

  1. Beautiful but precious moments. but yang naik bot barang tu, the unforgetable moment.

    ReplyDelete
  2. Best nya tengok pics ni, now rasa nak pergi berkelah sekarang jugak. Penat dah hilang ke?

    ReplyDelete
  3. Aunty Ezza,
    Now that you've survived Tioman, next trip turun bawah sikit - to Pulau Aur. Unless you don't like peace and quiet, and 3-hour boat ride from Tg Leman or Mersing. purrrr......meow!

    ReplyDelete
  4. haha.. naik motor ikan tu yang tak leh tahan tu..
    lepas tu kau mandi tak za. mesti kau bau ikan kan?

    ReplyDelete
  5. ezza,,cantik..sungguh cantik pemandangannya..cuma tak berani..naik bot..pening..tak tahan..

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails