Tuesday, June 1, 2010

Tioman....2





Dari Jeti, kami tertanya tanya..kat mana chalet nya....di sana tu..tak jauh kak..kata Rahmah..sorang lagi comitee majlis...jalan kaki ke..aaah ..dekat jer....





maka berjalan lah kami semua..mengikut arah tunjuk ...

Mak oii..kemain jauh nya...
ada lah kat 400 meter tu...
Hello...
aku ke sini nak berehat tau..
bukan nya nak brisk walk or sesi keluar peluh.....


aku dah tak larat dah...
dari jalan depan, 
akhir nya aku kat belakang sekali..
PA..nun kat depan..dia ingat aku dah sampai chalet..
Apa raaaa!!!!


Maka..dengan segala kudrat yang tinggal..ku gagah kan jugak melangkah...heheheh
maka sampai lah jugak ke Destinasi kami...


Bilik kiri tu.....




Sampai jer dah gelap....


Gambar dalam bilk di sensor dari pandangan umum....malu nak tunjuk...
Hehehehehe......
Pukul 8 malam, kami dinner..
seterus nya aku masuk bilik...
sakit badan , pinggang dan kaki...
adoiiii.....
anak anak entah kemana...PA pulak minum teh kat tepi Pantai..

Aku...Zzzzzzzzzzz
..................................................
hari kedua...

Seawal  pkl 5 pagi aku dah bangun....
selepas segala urusan siap, aku ajak PA ke pantai...
rupa rupa nya ..pkl 630 pagi dah terang benderang..
ramai dah mandi manda di pantai...
aku tak nak mandi..
baju aku tertinggal..so pakai jer apa yang ada..
nak beli pun susah..
mana ada kedai kat sini..kat ke Pekan Tekek tu kena jalan kaki
panjat bukit...so tak payah laa...








sedang bersarapan pagi...

menu nya..



ontah laa dah lupo pulok..hehehe



lepas sarapan...break kejap..lepas tu ada sukaneka...
anak anak ..sapa nak hadiah!!!!




aku kemain suka dengan kump ni..semua di bawah 5 tahun...
Kump SINCHAN!!

muka masam jer sepanjang pertandingan,,hahaha



yang ni pulak acara untuk kakitangan laa
Tgk lah PA tu...
dah sedia nak main game...
nak menang saja walau pun cendekil!!!




ni tukang sorak saja....
......................................................


PA ni tugas dia sebagai master of ceremony(MC)

so hari tu kami semua dok tergelak tergolek laaa.....











Malam BBQ..

..............................................................bersambung...............



5 comments:

  1. Nazri's place dah cantik. Syoknya BBQ makan beramai-ramai. Tapi kesian Ezza, pakai baju recycle, urus untuk orang lain, terlupa untuk diri sendiri.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya satu famili ramai2 ke sana...meriah sungguh!!

    ReplyDelete
  3. Part 3 pun baju sama jugak ke? Hehehehe....

    ReplyDelete
  4. Kasihan Ezza pakai baju recycle. BBQ bestnya tepi pantai lagi.

    ReplyDelete
  5. salam kenal.dan singgah tumpang baca..
    akak memang tak pernah kepulau tioman..dengar cerita naik bot..jadi takut..tapi..subhanallah..tengok gambar2 yang ezza paparkan..cantik sungguh..

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails