Saturday, December 31, 2011

Back to school


Ini lah kedai yang selalu kami pergi bila setiap kali nak bukak sekolah..Dari baju sekolah hingga lah ke kasut..One stop centre laa
Nama nya tak tau tapi kami panggil 'KEDAI BURUNG'...
Burung nya tak ada tapi yang banyak bergantung ialah beg sekolah dan baju jer...
tengah sibuk mengira...

tokey kedai..sejak zaman apis masuk sekolah sampai lah sekarang..maintain jer badan dia..dia kasi diskaun kata nya  laa..
tapi kenapa hari lain harga nya lain  pulak....



duit pun bertukar tangan....


Lepas tu semua ngadu lapar...

kebetulan birthday Mimi yang ke 14...



so kami makan kat Restoren Hj Shahrin Low







pokai poket I malam tadi....


dan....



Selamat Tahun Baru 2012..

7 comments:

  1. SALAM,
    Singgah dan Ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

    ReplyDelete
  2. Nasib baiklah tak ada anak anak sekolah lagi. Lagi pun dan jadi warga tua kain baju yang lama2 pun banyak. Kerana itu dah bertahun tak masuk kedai pakaian. Cuma jaga badan lah !

    Selamat tahun baru dan terus blogging. Seronok Pakcik baca penulisan orang muda, membawa kenangan manis masa yang silam.

    ReplyDelete
  3. kopak setahun sekali takper...
    dapat gak numpang makan sama...kan?
    ekeke....

    tokey tu jugak yg kaya raya ya?
    bilalah kita nak jadi macam dia.....

    ReplyDelete
  4. Selamatg Menyambut Tahun Baru 2012, Ezza... Sibbaiklah ma dah terlepas dari bebanan anak2 kembali ke sekolah.. Aduuuii, serun tengok wang beralih tangan.

    ReplyDelete
  5. May the new year brings you Allah!s bountiful rezeki and His pleasure..

    ReplyDelete
  6. yin_maira@yahoo.com.myFri Dec 14, 04:39:00 PM

    kat mane ek kedai baju sekolah nih?

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails