Wednesday, December 14, 2011

Family day 2012

Ni tengah dok fikir fikir..

Adek beradek I suruh plan kat mana nak buat Family Day kami...

Bila mintak bagi cadangan..kata suka hati akak laa...mana mana kami setuju..

Masa balik dari Taman Negara hari tu..mereka begitu teruja nak ke sana bila tengok gambar2 dan cerita budak budak.....

I tanya..ko orang larat ke...semua nya ada masaalah lutut..badan obes..larat ker...

Akak ko ni ko jangan ikut..PA ni dia ikut rentak akak..kalau larat jalan jer..kalau tak larat ..berhenti..dia sanggup kesana sini menghantar akak ko ni..

Semua cakap ok..

Ada gak yang nak ke Swiss Garden Damai Laut..

Aku malas la ke sana..Panas..tak suka..yang akhir masing2 memerap dalam bilik jer

apa yang best nya,,,

Nak pergi masa Chinese New year tanun depan...sempat ke nak booking ni...

Hmmmmm

Apa kata kita pergi sini.....

Dekat jer...
Kalumpang Resort n training centre

4 comments:

  1. Seronoknya dapat bercuti beramai2 dengan adik-beradik dan anak-beranak. :)

    ReplyDelete
  2. pergi lah Felda Hot Spring Sg Klah, best!!

    Kami pun nk gi lagi, tp tak tau bila...

    http://mama.nuraina.com/?p=4769

    ReplyDelete
  3. Pernah gak baca pasal Kalumpang Resort ni. Menarik juga jika minat dgn alam sekitar yang hijau.

    selamat bercuti!

    Jeles ok?

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails