Sunday, April 3, 2011

Majlis perkahwinan Hafiz dan Nadhirah di Shah Alam







Alin dan firdaus..

makcik ni tengah sakit pinggang dah! Ahad depan di rumah kami pulak....

5 comments:

  1. Selamat menyambut menantu Ezzah. Rupa Hafiz saling tak tumpah macam apak eh. Jaga kesihatan Ezzah, ramai lagi dalam waiting list. Alang tak dapat hadir majlis di rumah Ezzah sebab nak attend majlis perkahwinan anak seorang sahabat di Kuantan pada hari yang sama. Semoga selamat semuanya.

    ReplyDelete
  2. Semoga berpanjangan jodoh mereka ke akhir hayat dan sentiasa hidup dalam rukun serta berkasih sayang. Amin. :)

    ReplyDelete
  3. Aunty Ezza,
    Angelina dengan Puteh nanti boleh buatkan pelamin macam tu juga ye? purrr....meow!

    ReplyDelete
  4. tahniah ezza dapat menantu lagi. Semuga berkekalan hingga ke akhir hayat.
    Maaf kakpah tak dapat hadir masa kenduri rumah za nanti. Ada urusan hari ahad tu. Semuga majlis nanti berjalan lancar.
    Sakit pinggang je takpo za. Jangan sakit lain. Time macam ni kena banyak releks. Takut tumbang..

    ReplyDelete
  5. Tahniah dan selamat menyambut menantu..
    Jangan lupa jaga kesihatan.. ;)

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails