Monday, April 11, 2011

Majlis menyambut menantu-10 April 2011

Salam.....

Tiada kompang.....

Tiada karaoke......

Tiada khemah yang berlangsir warna warni...



Tiada warna tema......






Tapi pada kami.....

yang penting niat ...dan

makanan yang sedap untuk menjamu tetamu.....













Alhamdulillah, Alhamdulillah

semua nya berjalan dengan lancar...

Dan  majlis tetap meriah ...



walau pun jemputan cuma 200 orang...

tapi yang datang rasa nya melebihi dari apa yang kami jangka kan...

Tetamu datang dan pergi dengan wajah yang riang...

Terima kasih pada yang sudi melapang kan masa datang ke Klang...

Dan yang paling penting....

Kepada Ipar duai, adik beradik anak anak saudara
yang bertungkus lumus bersama sama berpenat lelah , tak berkira wang ringgit dan tenaga
menjaya kan majlis ini...Hanya Allah saja yang dapat membalas nya...




Dan sekarang ni masa untuk....

.................

...................

.................


melurus kan pinggang....

adeiiii

9 comments:

  1. Alhamdulillah, selesai sudah majlisnya. Semoga bahtera kehidupan mereka belayar dengan sempurna biar sebesar mana ombak melanda. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  2. Oh oh... terliur tengok makanan yang dihidangkan. Mesti tetamu puas hati.

    Alhamdulillah... semuanya selamat.

    Selamat meluruskan pinggang, ya Kak Ezza..

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Ezza

    Sy baru celebrate wedding anniversary dan wedding sy dulu pun macam ni...simple.

    Itu lebih berkhat kak, membazir pun tidak :)

    Semoga anak dan menantu bahagia hingga ke hujung hayat

    ReplyDelete
  4. 200 orang?..
    mm nasib baik kita tak gi serang(pasal dah masuk dalam blog)..
    apa pun selamat menyambut menantu..
    Ahhhh!!!! bak mai kuih koci tu

    ReplyDelete
  5. Aunty Ezza,
    Sakit pinggang? Mintak yang umur 7-10 tahun tu pijak belakang. Ingat pesanan Mama, lain kali sapu SEBELUM bukan SELEPAS! purrr....meow!

    ReplyDelete
  6. Ezzah,
    Salam.

    Alhamdulillah, majlis dah selesai. Buat simple lagi meriah tau.

    Take care...

    ReplyDelete
  7. terlepas saya kali ni. apa nak buat, dah tersangkut dengan urusan lain. dengar cerita ada orang jauh (dari sydney gituuu) datang bertandang? waahh.. kok habih disapunya segala makanan berikan..maklumlah, purrr.. meow..hehehe..

    apapun saya doakan semoga pengantin akan bahagia dan berkekalan hingga keakhir hayat.

    ReplyDelete
  8. Wah, kuih muih dan lauk pauk mengancam!! jangan lupa guna bantal panas yang diiklankan dahulu untuk tegangkan urat. Selamat berihat Ezza dan PA.

    ReplyDelete
  9. majlis sebegini yang saya inginkan buat anak anak saya. lagi simple lagi mesra.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails