Thursday, January 13, 2011

Sana sini.....

Petikan akhbar minggu ini.....


Harimau Malaya bertemu PM..
bertuah nya badan ...baru menang sekali dah dapat macam macam ganjaran..kalau menang Piala Dunia..bagaimana lah gamak nya....

Anuar Zain dan peguam nya....
lagu meletop2 tapi royalti tak dapat...baik tukar profession nuar..jafi football player pulak...

Kisah Interlock...
Ini kisah politik yang tak tak tau membaca ABC....Baca lah dulu buku ni. lah weiii....

Selamat Pengantin Baru Datu Patinggi
Betuah nya Badan...siapa yang bertuah..isteri nya kah atau suami nya kah.??...


Angkara bapa..yang jadi mangsa masa depan budak perempuan comel ni...

Yang ni aku suka sangat ..dulu masa kecik2 dulu..pernah KL banjir besar..so kami ramai2 cuci kelas..sebenar nya main je lebih...

Yang ni pulak mencari nahas...
Elok kejar budak2 ni dengan kayu jer...ombak setinggi 3 meter dan arus ganas tapi dia tak peduli...
Biar kan anak kita menangis sebab tak dapat mandi laut dari kita menangis meratap melihat jasad anak kaku...

bunuh diri..terjun dari flat...yang pelik nya kenapa pakai coli lelaki ni...

Kalau aku kat tempat kejadian ni, mau jer aku sepak pemandu treller ni...
ni mesti kes lesen terbang ker apa...Naya si pemamdu teksi dan penumpang nya...dah lah teksi kemek..
Iron lady ni kena bagi ceramah kat pekerja dia..jangan dok ceramah sana sini nak sedar kan orang lain jer...

Nak tau ni apa...
Ini lah DNA anjing2 yang membunuh warga Ireland di Pulau Pinang...
Sungguh kasihan..


Sekian saja..terima kasih...
(ni kes tak ada idea )

6 comments:

  1. Oklah tu.. janji blog boleh di 'naikkan' dalam senarai pembacaan kawan2.. :)

    ReplyDelete
  2. Zah,
    Persembahan idea yang menarik...cewah,macam juri AJL bunyinya...lain daripada yang lain. Zah,yang dapat isteri muda tu sekarang jalan segak aje.

    ReplyDelete
  3. Kak..

    Sangat menarik.. Saya sedang membayangkan akak sebagai pemberita sedang menyampaikan berita2 di atas itu..kelassss!

    p.s...oh Anuar Zain..saya suka dia kak!

    ReplyDelete
  4. Ok apa,satu n3 macam2 cerita ada.

    ReplyDelete
  5. Kak Ezza, oraitt lah tu. Summary of the happenings. Some saya miss jugak.

    ps: didnt realise that Anuar Zain's lawyer is as good looking as him.

    ReplyDelete
  6. Hari tu cemas tengok lori besar gedabak lalu dalam terowong.Dua biji pula tu.kalaulah tersangkut tentu jadi berita dunia.Sepatutnya lori lori ni detour jalan lama.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails