Friday, January 7, 2011

Makcik Blogger Gathering


Time
09 January · 15:00 - 18:30

LocationMARCHE MOVENPICK,THE CURVE

Created by:

More infoVENUE: MARCHE MOVENPICK,THE CURVE
GROUND FLOOR

BOOKED UNDER ROHAIZAH BTE ABAS

WARNA TEMA: RED(kalau tak ada..apa apa pun boleh )

TIME : 3 PM

DATE: 9 JANUARY 2011

P/S

LET EXCHANGE SOURVENIERS !!!

EACH ONE BAWAK SATU , KUMPUL KAN AND PICK ONE....

15 comments:

  1. Saya pun ada pertemuan kecil2an pada tarikh yang sama. :)

    ReplyDelete
  2. Salam Ezza,

    Selamat bersukaria...

    psstt...Kak Yan ni, tak pernah sampai pun kat The Curve tu!!!!...cuma dengar nama saja :-(

    ReplyDelete
  3. insyaallah kalau takde apa2 aral. payment berapa za.
    satu lagi.. tua2 cam aku ni malu ar nak pakai merah hehehe...

    ReplyDelete
  4. jom lah kakcik dan kak Yan

    Kak Yan..curve ni berhadapan dengan Ikano dan Ikea

    ReplyDelete
  5. tumpang lalu...
    Yan, jom lah. Pergi sama ngan kakpah. Kpah pun anak yang hantar. dia kata nak tengok movie..
    Jom la... Rumah kita kan dekat jer.

    ReplyDelete
  6. ezza, haha.. nasib baik ko cakap dekat ngan ikea. Ingatkan dekat mid valley..

    ReplyDelete
  7. Tetiba ada sorang Pakcik terjemput untuk ke Makcik Bloggers Gathering .. alahai!!! tengah dok fikr strategy ni..
    1. macam mana nak pi sat aje just to say hello and goodbye
    2. macam mana nak elak daripada terkena pelankung when the other half found out.. ha, ha..

    ReplyDelete
  8. kak pah..mano ada payment..go dutch saja ...

    Ayah Wang,
    kan saya dah cakap..bawak je kakak tu..ajak dia sekali jadi makcik blogger ni..hahaha

    Ummie..
    kalau datang Kl, singgah la ya...

    ReplyDelete
  9. The Curve...kat mana...lokasi... alamat...landmark...hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam,
    Nek Cik ni boleh ke join makcik bloggers?

    ReplyDelete
  11. wan, mari la.. dok sebeloh saya dengan kak nasirah. kita sama2 'opld but gold.' buleh la borak panjang..

    ReplyDelete
  12. Best tentunya kalau dapat join geng makcik makcik.Tapi kan jauh beratus batu diutara.

    ReplyDelete
  13. Thank you Puteri for the encouragement. Discussed with my wife .. asked her whether she want to keep me company.. meet new friend.. she said it would be too awkwarb for me to be there.. Somehow.. the souvenir that I want to bring to the gathering was left at the office.. macam satu petanda pulak..
    Apa pun terima kasih banyak atas jemputan.. Ada umur kita jumpa.. Have Fun !!

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails