Thursday, January 20, 2011

Perang!

Aku terpaksa ishtihar kan perang juga bila malam dan siang ku sering di ganggu nya...

Puas ku tepis ku halau..cara baik dan cara halus .......tapi dia datang juga...kali ini di bawa nya segala anak beranak dan suku sakat nya...

Dari mana dia datang dan tinggal..aku kurang pasti...

yang aku tahu...jaramg masaalah begini ada dalam rumah ku ini...

sebab aku lah yang paling tak suka dia berada di sini...

Yang paling aku tak tahan, badan Yaya dia kerja kan...begitu juga mimi dan Hani...

Waktu malam dan   bila lampu   dah padam    ada lah saat yang paling dia suka..

menyerang dalam kegelapan....

Dan aku pula kehabisan senjata...

Maka malam tadi..ku kerah PA membeli senjata terkini...

bukan satu tapi dua..berlainan guna...

Maka bermula lah serangan balik terhadap musuh ketat ku....
....
....
....
....
....
....
....
....

ambik kau!!!!



dan ini...


lihat lah kesan selepas perang...



Mission  accomplished!!



The Reward...Laksam!!!



kan aku dah cakap dulu...



Don t play play with me aarrr.......

10 comments:

  1. ingatkan stray cats, rupa2nya nyamuk!!

    Kat mana you beli laksam tu? macam sedap jer..

    ReplyDelete
  2. lagi satu, Ezaa... Awat you letak lagu minah perampas suami org ni?? I fobia lah...

    ReplyDelete
  3. dalam laksam tak de nyamuk ek? Sure?

    ReplyDelete
  4. Zah,.
    Agaknya darah mereka di rumah Zah, manis-manis belaka tak? Yelah, Zah pasti tak ade nyamuk berenan-renang dalam kolam laksam? Minggu ni long weekend untuk orang Selangor dan KL. Mengapa tak ke sini, Kuantan.

    ReplyDelete
  5. sab
    saya suka lagu dia laa..sedap pe...itu jer

    ReplyDelete
  6. cuti jer panjang alang, tapi poket ni tinggal nyawa nyawa ikan...uncle ford ni dah berapa kaji repair..so PA mogok laa

    ReplyDelete
  7. Banyaknya nyamuk..you better report kat DBKL suruh diaorang spray kat your area..bahaya jugak hidu macam2 jenis senjata nuklear you!

    ReplyDelete
  8. Mungkin dalam rumah Zah ramai yang darah manis.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails