Wednesday, August 4, 2010

Kekasih gelap?

Salam


Semalam aku dengar  Suria  fm di  kereta...ada cerita sapa ada" kekasih gelap..". sapa ada kekasih gelap ni sila lah buat call...kekasih gelap ni bukan laa kekasih dia caler hitam...macam ekstra laa...

Yang banyak buat kol ni orang pompuan la pulak...dah terbalik la pulak...macam macam lah alasan diaorang bagi but for me lah...

Walau apa pun kekasih or suami kita...terima lah seada nya.....

Bukan kah jodoh pertemuan itu urusan tuhan..
kalau ada terkurang sana sini bawak berbincang lah...

Kita ni manusia yang waras...di beri kan akal fikiran..
so guna kan dengan sebaik nya..

Kepada Suria Fm tu..apa lagi bos nya ungku Imran tu..
nasihat lah anak buah mu..

bawak bawak lah tajuk yang baik untuk di bahas kan...
jangan lah di jaja cerita cerita yang mengarut dan boleh membawa anak anak zaman sekarang  hanyut dalam maksiat!!


12 comments:

  1. Puan,

    Nasihat yg baik untuk Suria Fm...

    Setuju...Satu aje...Bossnya bukan suami Erra lagi. Engku tu dh lama tempat lain.

    Salam

    ReplyDelete
  2. a'ah. saya sangat setuju. bincang la topik yg bermoral sket kan?

    ReplyDelete
  3. kak Ezza, now kan orang kata dah end of time....citer2 mcm nih yg org suka....saya jarang sekali dgr Suria FM tuh sakit telinga saya Kak.....

    ReplyDelete
  4. betul pn Ezza,
    kalau perkara buruk di war warkan,mudah jadi ikutan.Itu yang banyak sangat keruntuhan moral sana sini. media perlu ketengahkan isu yang membina.

    ReplyDelete
  5. ntahnya kan? banyak lagi benda lain yang lebih berpaedah untuk dibincangkan.

    sibuk ke za..

    ReplyDelete
  6. Agaknya kalau cerita yang membawa kepada keruntuhan memang ramai orang suka.

    ReplyDelete
  7. Dear Anon

    terima kasih kerana sudi singgah ke sini.

    OO suami erra tu tak da kat suria ke....tak perasan plk saya...

    ReplyDelete
  8. salam tijah

    tu laa, kekadang naik menanah telinga mendengar celoteh yang merapu ni...baik tukar siaran tamil ke...

    ReplyDelete
  9. zai...

    bila naik kereta dengan anak ni macam ni lah..sekejap dengar channel ni..kejap tukar lain..kalau ikut PA..dok layan lite n easy jer...

    ReplyDelete
  10. salam cikgu,

    memang banyak sangat perkara buruk sering kita dengar dalam radio..langsung tak berinformasi...kadang2 tu melampau sangat ..gelak terkekek oleh peyampai radio ni...naik muntah!

    ReplyDelete
  11. Zaitun

    kebanyakan budak melayu suka sangat bab hiburan dan cerita cerita sensasi ni...itu sebab nya rating channel radio begini tinggi...kekadang tu iklan dia pun semacam...ngeri saya...

    ReplyDelete
  12. kak Pah

    banyak kerja kak oi..kak pah nak tolong ke....

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails