Sunday, July 11, 2010

Laksa evening @ Ol Rascal place with his MP friends....


Sabtu 10 july.....jam 5 petang,

















bubur kacang Kuala Selangor...PR N Arrawi yang bawak...sedap!





ada sidang video tu dengan little mermaid di brunei....




geng macho  MP..hehehe


ingat kan dah selesai jam 6.30 ptg....
rupa2 nya bersambung lagi lepas solat maghrib kat SA plk!

pekena ABC di sek 2...marvelous.....

Thanks to Arrawi, PR , Sofea,Syidar,Wafa(yang dah selamat sampai Medan), Zarra, Pataya, Jill, Pablo n MMC..mak oii..glemer nya nama korang dan anak anak...

PA dan Kak Ezza. aka chief tukang masak....

8 comments:

  1. Tengok gambar aje, dah lapar, kalau rasa..tentu nak lagi. Tabik Chef!

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak buat laksa,ABC mengancam.....

    ReplyDelete
  3. Alang bila nak datang sini....meh ler..

    ReplyDelete
  4. Zai..nanti kita buat makan makan panggil u all pulak...boleh kan

    ReplyDelete
  5. Pb
    ni kengkawan PA laa..ada sorang tu nak balik medan sebab sambung belajar...sementara dia ada kat KL ni , kami ajak semua datang rumah...

    ReplyDelete
  6. Aunty Ezza,
    I love laksa...I mean kuah laksa because it's fish and fish and fish. Puteh makan laksa tak? har har har *evil laughs*

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails