Thursday, April 4, 2013

Jalan jalan cari pasal...hehehe

Seminggu tak ke sini..bukan nya apa...ni tengan makan pil kolestrol...badan rasa panas dan banyak peluh keluar..so malas lah nak bertunggu tangga selalu depan PC ni...

Alhamdulillah...'kawan baik'saya dah datang pagi tadi..legaaaa sangat saya....ingat kan dah pencen ke....hehehe
tapi dia datang dengan sakit kepala dan sakit perut....letih laa...

Dua minggu lepas kami ke Johor...tak dapat nak tunjuk gambar sebab bila dah transfer gambar  kan ke pc ni..file tak boleh bukak...cuba banyak kali..lama lama dah malas....simpan balik kamera dalam lemari...lantak laa..



Sabtu ni bawak mak dan pak mertua gi PD..kesian gak dengar kata kata mak yang dia teringin benor nak tengok laut....anak anak lain pergi bercuti tak da nak bawak dia kata nya...udah tu macam mana mak...bila di ajak..cakap malas laa...penat laa....Saleh nak makan camner...tu yang buat masing masing buat donno jer...ok kali ni mak abah kena ikut sekali...kami dah book kan apartment 3 bilik..nanti budak boleh bawak kan mak jalan kat pantai ya...saya ni camner nak bawak mak jalan jalan...kaki kita sakit ni mak.....Abah tu biar PA yang layan gi minum dan makan kat kedai.....
Seronok dengar dia setuju,,,,,agak nya dah lama benor dia teringin nak kesana...dengar kabar dah siap beg isi baju....hahaha



Nampak nya..bagasi kami sejak balik umrah hari tu masih tak bersimpan simpan lagi...ada je arah nak berjalan...minggu depan ke KL lagi sebab yang kawin kat Johor tu kali ni buat kat sini pulak...

tapak kaki aku ni dah terasa sakit...asik urut dengan Mustajap jer ni...adoiii



4 comments:

  1. berjalan saja kak ezza ya. non-stop sejak balik umrah. sesekali bawa orangtua berjalan best gak kak ya...

    ReplyDelete
  2. Ezzah,
    Syukur, best fren ezzah, dah datang semula. Zah sekarang ni orang sibuk dengan sea weed Sabah untuk kesihatan dan kecantikan. Tak try ke?

    ReplyDelete
  3. Kawan baik kakcik dah tak sudi nak datang lagi... ;-)

    ReplyDelete
  4. Kak Ezza..
    Subha Nallah...
    comelnya cucu...
    - rasa tak sabar nak bercucu... dapat pulak boy... eeeeeeeee mesti melebih2 dari orang baru beranak kecik pulak nanti... ekekekekek

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails