Friday, November 12, 2010

BLURRR.....

Dulu.....

Setiap kali aku pergi ke majlis kawin....

Aku selalu perasan....

kenapa tuan rumah macam tak mesra saja dengan kita....

walhal selalu nya kalau jumpa, kita akan bertepuk tampar kalau bertemu...

Bila giliran sendiri..

baru tau jawapan nya....

Aku blur laaaa



banyak sangat wajah yang  nakdi   ingat...sampai aku pun naik keliru....

atau aku jer yang jadik macam ni.....

makcik blurrr.....


Maaf kan makcik blur ni yaa.....

8 comments:

  1. akak letih jugak hari tu kan..dgn ramai2 org, mesti pening kepala...anyway, tahniah lagi sekali...

    ReplyDelete
  2. tahniah kerana dapat menantu,ttg blur saya tersangatlah blurrrrr kalau di suruh cam orang.Macam satu penyakit.

    ReplyDelete
  3. Kalau dah ramai sangat memanglah jadi blurr Zah.Janji tetamu kenyang perut dan happy.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah lah tu .. everything ran smoothly.. tak ada orang yang complain apa apa.. semua yang hadhir Ayoh Wang tengok ceria belaka .. macam yang sambut menantu pertama juga..

    ReplyDelete
  5. Mujurlah puan rumah tak blurr nampak saya, sedap didakap dan terasa pipi dicubit manja..aduhai...

    ReplyDelete
  6. Kami faham Kak Ezza. But you were doing very well that day. Tak de blurrrr nya kat we all de!

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Ezza

    Bila tengok video atau album, kita sedar.... eh dia, dia, dia pun datang! .... Alamak, teringat dia tu, dia tu, dia tu, aku macam tak layan pulak tu hari.....

    Jangan susah hati Kak Ezza. Semua orang yg buat kenduri kahwin begitulah pengalamannya. Terkilan itu ini. Kita tentunya dah cuba buat yg terbaik. Orang ramai, suasana sesak, nak buat camana?

    Selamat menyambut hari raya korban.

    ReplyDelete
  8. Salam kak Ezza,

    Tie dulu heran juga, kenapa tuan rumah tak semesra sebelumnya, tika buat majlis besar ni.

    Bila giliran Tie (buat kenduri naik rumah baru) barulah faham... memang blur, lebih-lebih lagi Tie ni jenis susah nak cam orang. 10 kali jumpa pun belum tentu kenal. Teruk betul. Jadi, nak menutup kelemahan Tie tu, terpaksalah senyum dan senyum, ramahkan diri, suruh makan kenyang-kenyang, atau suruh tambah lagi..

    Adoi..letih betul.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails