Tuesday, November 23, 2010

Cuti sekolah dah mula...

Pejam celik dah cuti rupa nya...

Hani dok tanya..bila nak pi cuti...jom lah mak pergi Genting or Cameron Highland ke...

Yaya lagi lah...mak jom la pergi Curve!

Ha! mana Yaya tau nama Curve ni..terbeliak mata kakak nya bertanya....

Alaa..Yaya chatting ngan Fatihah...dia kata dia shopping kat sana dengan ibu dia....

Sejak bila la pulak kamu pandai bercatting ni Yaya....

Sejak ada FB laa..Fatihah pun ada FB...so kita selalu sembang sembang laa...

Yaya dah FB...... omg!...aku chek friend list dia semua nama kakak dan abang dia ade...nama kakak sepupu dan termasuk nama aku sekali....

patut lah siang malam dok mengadap laptop aku...boleh berebut tu dengan kakak2 nya....chatting ngan sepupu yang sebaya dia...

mak ingat yaya main game...sudah lah..pi main basikal ke or main tengteng kat depan tu...

tak mau..Tucky (anjing jiran) nanti kejar...

tak boleh jadi ni.....

ni tengah bincang dengan PA..nak enrol kan dia ke kelas muzik laa...

boleh ke bang!!!

9 comments:

  1. cuti sekolah ni kena buat aktiviti ngan bebudak. kok tak dia melangok depan pc je. macam anak kpah yang sorang ni haha..

    ReplyDelete
  2. Zah, gi lah the curve tu. Ada Daiso, boleh beli barang2 craft. Tak pun, gi 1 Utama, ada Daiso baru buka lagi besar (i pun lum sampai). Macam2 ada...

    Bila nk sambung menjahit? I Selalu bawa beg yg u bagi tu ke hulu ke hilir (ada crochet project dlm tu) and kawan2 rata2 ingat i jahit sendiri. I dgn bangganya kata kawan i bagi.... hehehe...

    ReplyDelete
  3. Saya pun belum ada plan nak kemana tapi awal Dec ni ada kenduri kahwin kat Terengganu.

    ReplyDelete
  4. Rasa nostalgianya cuti cuti sekolah dulu.Sekarang tiap tiap hari cuti...

    ReplyDelete
  5. kak pah
    agak nya anak2 zaman sekarang ni suka memerap kat rumah kot..hari2 mengadap pc...errr macam saya ni...waaaaaa!

    ReplyDelete
  6. sab,
    ni tengah nak mula menjahit ni...tapi kena jahit langsir Alin dulu...lepas ni memang nak mula kan balik dan jugak start mengait ...

    ReplyDelete
  7. zai...

    saya suka pi terengganu...best..kalau ada jemputan kawin jauh jauh pun saya suka pergi sebab suka makan angin..hahhaa

    ReplyDelete
  8. cikgu

    cikgu sekarang ni bila cuti jer asik pi kursus saja...kesian la pulak...

    ReplyDelete
  9. Masa sibuk nak kenduri kahwin, ada penguin...masa cuti sekolah, jom pekena teh tarik sama muffin biru!

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails