Monday, May 3, 2010

Itu ini

Salam semua...


Nampak nya aku dah jarang ber blog...banyak sangat nak di fikir kan....

Masuk bulan lima ni, aku bertambah ligat laa...kepala dok berfikir fikir apa nak buat...ya bulan May dan june bakal melihat RM keluar saja...Adoiiii..

Kereta Viva need a new insurance.. Van Amerika kami dah pulih...Injin baru telah di masuk kan..karat karat yang ada semua dah licin di kerja kan...Depan yang kemik tu akibat terlanggar lembu dan rata semula....Tinggal nak repair aircond dan buat seat baru....and he need a new insurance too!!!...dan anak anak sibuk menyuruh abah nya masuk kan radio baru....

Bang ..tak kan nak biar kan van ni macam berpanau jer...tak cantik laaa

nanti lah..one by one...

Tengah bulan ni anak sulung ku bertunang...tak jemput sapa sapa pun..kecik saja..cuma family dan jiran rapat saja saja yang menghantar....

Hujung bulan May pulak..time kami pi makan angin....kemana...balik nanti boleh tau ya...

Bulan June...lagi panjang langkah kami....dan sure letih giler...

Ok lah..tak leh lama lama kat sini...barang hantaran baru nak di gubah...first time buat..so banyak refer kat buku dan majalah lah.....itu pun memanjang je tak cukup...asyik terkejar ke kedai membeli itu ini.....

Byeeeee




3 comments:

  1. Zah,
    Nsnti tunjuk ye hasil kerja tangan pertama untuk hantaran anak teruna. Jangan di FB aje.

    ReplyDelete
  2. salam. ingat salah masuk rumah.

    Semua hantaran buat sendiri ek za..

    ReplyDelete
  3. Salam Zah

    Adushhh...rumah baru rupanya, patutlah lama tak dengar cerita.

    Bertunang? mesti special hantarannya...

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails