Thursday, July 19, 2012

Air Mata ku Bagai kan Hujan....

Banyak yang tanya...kenapa dah lama tak ada entry baru...

Tulah..bukan nya apa...ada masa nya fikiran aku block...

kadang kadang tak da cerita...kalau ada pun tak sesuai nak di tulis kat sini...

jadi aku melayan hari ku dengan membaca blog orang lain,main game yang ada kat internet ni..berFB laa..kadang kadang aku mendengar bacaan ayat suci melalui Quran Explorer dan cuba memahami erti nya..dan ada masa aku jadi mengantuk di depan pc ni...

Dan ada masa nya aku akan mendengar lagu lagu lama di youtube....antara nya lagu ni...





Ia bisa membuat aku mengalir kan air mata bagai kan hujan.

Oh ya...pagi ni hujan rahmat turun dengan lebat nya...

Terima kasih Allah...

Selamat berpuasa kepada semua yang membaca blog saya ni...

6 comments:

  1. Apa khabar Musliha sekarang ya?


    Selamat menyambut kedatangan Ramadhan, Ezza. :)

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa juga cik Muffin Biru..
    :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa cik MuffinBiruuuuuuuuuuuu


    :)

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa dan menyambut Ramadhan yang penuh keberkatan....

    ReplyDelete
  5. Ezzah,
    Salam Ramadhan dan selamat mengerja ibadah dibulan mulia ini. Jangan lah sedih2...

    Take care.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails