Thursday, February 20, 2014

Re post--dari Pendamar ke benua eropah...

Sebenar nya saya telah menulis kisah perjalanan saya dari KLIA hg Abu Dhabi awal minggu ni..tapi entah mana pergi nya yang keluar hanya lah catatan saya semasa di Cannes...hilang kemana pergi nya...banyak gambar gambar kat situ..

Tak pa lah..saya letak gambar jer laa..

Day 1-30 Jan 2014

















8 comments:

  1. Assalamualaikum Ezza.

    seronoknya menjelajah ke luar negara. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kakcik...tangan dah baik ker....kebetulan ada tiket murah dan pergi berempat..banyak jimat dah tu...dan saya bawak periuk nasi dan makanan Brahim sekali...milo dan nescafe 3 in 1 pun saya bawak kak cik

      Delete
  2. Replies
    1. Tak pa..nanti alang boleh pergi..tak payah ikut pekej...google tempat dan jalan ikut diri sendiri...banyak orang tolong nanti alang...

      Delete
  3. Assalamualaikum

    Best dapat jalan2 luar negara. Saya nunggu anak2 besor utk bawa saya round the world. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamawana, ada rezeki dan sihat tubuh badan dan masa..pergi jer..nak tunggu anak besar nanti kita dah tua...tak larat nak berjalan nanti

      Delete
  4. Baca kisah pertama perjln ke Eiffel Tower tu yg kak ezza kata jauh berjln...
    Baru teringat, masa saya pi masa muda dulu... Masih kuat berjln....skrg kalau pi.. Sure mengeluh mcm kak ezza...
    Dgn lutut sakit... Cepat penat....

    ReplyDelete
  5. Kak Ezza bestnya...dapat tengok tempat orang tapi Aina kalau sejuk2 tak tahan.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails