Monday, April 16, 2012

Mustajab

Aku di dalam bilik sengsorang..

Tangan ku memicit losyen pati halia mustajab ni...campur dengan losyen panas berapi ni...



ku urut urut kan kat kaki dan lutut yang sakit ni...

tiba tiba henpon ku bagi selawat.....(ada calll masuk ler...)

tgh seronok berborak..lupa pulak yang tangan kanan penuh dengan losyen yang berangin dan panas ni..

selak selak rambut yang menutup mata..garu lak kat tepi mata...

Maka...

gelap lah pandangan mata.....

PA:  Kenapa ni ...sapa call..
Bini: Ahhh..kawan aya yang call...
PA: Apa cerita..sampai menangis ni...
Bini: Mana ada menangis ...
PA: Tu air mata banyak tu....
Bini: rasa nak gelak pun ada.....
ni bukan pasal sedih bang...
PA:dah tu, pasal apa?
Bini: pasal saya tergosok mata dengan tangan ni yang penuh dengan losyen panas...ni nak bukak mata pun tak boleh ni...
PA: Huh!...pandai pandai lah awak nak meng-solve kan problem awak ni....

laaa..tadi nampak macam concern jer....

4 comments:

  1. Hahaha... kakcik pernah kena macam tu. Menggelupur cari bilik air! :)

    ReplyDelete
  2. Kak ezza..
    Nayer nyer...
    Kira mendera diri sendiri ni....

    ReplyDelete
  3. Hehehe...Ezzah... nak gelak pun ade... kesian pun ada...wwwwwwwww

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails