Wednesday, February 15, 2012

You re still my little girl aka budak kecik.,,,,,

Budak kecik ni dah semakin remaja...

Karektor pun dah berubah....dah semakin kecoh mulut nya macam burung murai tercabut bulu ekor...

apa saja di tanya,pasti ada saja jawapan nya...

September ni dia akan menduduki peperiksaan UPSR...

seperti biasa dia akan cakap...Yaya tak mau masuk asrama tau!

Bila abah dia balik lambat, pasti dia akan tanya..kenapa abah balik lambat ni...

Kalau abah nya asyik merokok..terdengar dia bersuara..Abah ni...tak habis habis hisap rokok!Sudah sudah lah tu....!

Dan sekarang ni dia asyik tanya abah dia..Abah..bila kita nak panjat bukit lagi....

Bila kita nak pergi Australia...boring lah asyik jalan jalan dalam Malaysia saja...
Ni bukan mak dia ajar tau


Mak..Yaya bukan budak kecik lagi la mak....

Yaya dah besar...

Ermmm..mana ada besar...

sapu rumah pun tak bersih lagi..

tilam pun belum pandai kemas...

sidai kain pun senget senget lagi...

Tudung sekolah pun masih mak yang gosok lagi...

so...

You re still my little girl aka budak kecik....Full Stop!

Alaa mak niii....











Isssh Abah ni..asik ambil gambar Yaya jer.....

4 comments:

  1. Macam selalu kakcik kata 'seorang anak adalah sentiasa budak kecik di mata seorang ibu'. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betuk tu kakcik

      di mata seorang ibu..semua anak anak nya tetap her little baby!

      Delete
  2. hehehe...
    yaya sebijik muka kak ezza...
    anak mak... :)

    ReplyDelete
  3. yang bertudung putih sebelah yaya, kakaknya ke?
    yang bongsu akan remain a baby.
    sekejap je yaya dah nak remaja.
    memang dah besarkan dah jadi maksu.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails