Sunday, June 9, 2013

BISNES PERTAMA KAMI...








Ini ada lah sebahagian dari baju baju pasang untuk jualan pada Ramadhan nanti....
Ya..aku menjual baju baju kurung moden,baju pahang dan,baju kurung trdisional,baju melayu beserta tudung tudung fesyen terkini dan aksesori2 nya di Shah Alam nanti...

Percubaan pertama kali buat kami sekeluarga dalam bidang ini...Semuga Allah permudah kan segala urusan kami sekeluarga.

Bisnes bersama anak anak menantu. Masing2 ada peranan sendiri...

Klalau ada sapa sapa berminat,boleh juga di beli melalui online atau ruaang Facebook saya...taip saja Rohaizah Abas.atau email saya di jiwalara82@gmail.com

Harga dan size kan di papar kan minggu depan..masih lalam proses tagging....

Sekian Terima kasih......
Rohaizah Abas..

7 comments:

  1. Moga maju jaya business yang dijalankan..Aamiin

    ReplyDelete
  2. Tahniah Ezza n famili. Cuba citer sikit macam mana tercetus rancangan nak buka butik ni?

    ReplyDelete
  3. 9/10 rezeki adalah dari perniagaan, moga akak akan berjaya...insyaallah.

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya... 9/10 dari rezeki dengan berniaga.. makchaq tak berbakat.. membeli ja pandai..

    ReplyDelete
  5. Tahniah kerana berani mengambil langkah pertama menjadi usahawan. Insyaallah berjaya Kak Ezza. Amin.

    ReplyDelete
  6. kak ezza..niaga di kompelks pkns ke? saya suka cari baju raya di sana, huhu..

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH HANI. Cerah benderang masa depan. Za, baca reply alng dlm posting. Tq.

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails