Saturday, May 19, 2012

Sibuk ker....?

Dah lama tak menulis...Sibuk ker..mana ada sibuk..hari hari mengadap pc mengalah kan orang yang bekerja tapi mengadap fb dan cari info info pasal bisnes yang entah jadi ke tidak di buka...
Kita merancang kan.....hehehe

Sekarang ni panas membara kat luar tu...so melekat jer la kat rumah ..mengadap kipas..mengadap aircond laa..entah berapa la bil api bulan ni...garuk kepala makcik ni...

Ni meleleh peluh ni menaip entry yang ntah apa apa ni...walhal kipas bukak no yang paling laju sekali....

Dalam pada tu...masa berkemas almari bilik belakang..tiba tiba...

terjumpa beg plastik kedai Nagoya!..mak oii..boleh terlupa yang entah bila aku beli kain nak buat langsir ni...

Nasib baik belum bulan raya lagi..hehehehe..garuk kepala lagik laa..

Maka dengan penat lelah dan peluh menceceh..aku dengan tidak rela terpaksa mengangkut kotak mesin jahit yang menghuni bilik store ni...dah bersawang you ...!

Sempat gak aku ajak PA merempit ke Andalas untuk mencari benang...gunting dan pembaris panjang..tang ni memang telinga ke tebal sikit sebab PA memang panjang ceramah nya bab bab kena paksa pergi kedai benang ni...



Well ...kain dah potong..tengah jahit kiri kanan...tapi banyak betul gangguan nya...sekejap berenti sebab nak tengok Mania laa, tekan remote ker TYAlhijrah ..nak tengok Dikir Zikir...pastu tengok lak PC tengah kosong ni..apa lagi..kasi update fb sikit sambil main game solitare spider yang payah bebenor nak menang ni..

So..you alll ingat...bila lah gamak nya langsir ni nak siap...

Sapa betul..nanti kita kasi hadiah tau!!

Cepat cepat..teka teka....


Meh dengar ustaz Ghazali ni nyanyi selawat.kat dikir zikir...sejuk gak hati dengan selawat ni....


2 comments:

  1. Insya allah...
    Raya tahun ni dah langsir baru...
    Kan kak ezza?

    ReplyDelete
  2. Aunty Ezza,
    Kena buat kenduri sempena langsir baru tu....purrr...meow!

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails