Monday, November 11, 2013

November datang lagi

Salam Semua
Dah lama tak bersiaran kan...ntah ada lagi ker orang nak baca cerita saya ni..hahhaa

Bulan oktober dan hingga November ada lah bulan paling memenat kan kan bagi kami sekeluarga..

Dengan keadaan rumah yang sangat menyesak kan mata..kotak kotak di ruang tamu hingga ke dapur..Yelah..anak saya Mira nak kawin...so faham2 lah..
Dia pulak sibuk memanjang nak menghabis kan kerja nya sebelum bercuti 2 mingggu..so segala persiapan kawin nya mak dia yang siap kan..Woi letih betul...tak sama dengan kakak nya masa kawin..Mira ni orang seni..so apa apa bende pun dia nak yang berseni gak..










Ada masa nya dia tak puas hati, tapi dek sebab penat mak nya mengamuk jugak kekadang tu...hehehe

Akhir nya hari yang di tunggu tunga sampai jugak..pada Jumaat 1 november,selepas asar,dia dah menjadi isteri kepada Nur Ezrei Hakimie Gazali dengan dua kali lafaz dan di nikah kan sendiri oleh abah nya....Alhamdulillah..bergenang air mata si ibu....







Gambar lain masih di laptop...kalau berkesempatan nanti saya upload..

7 comments:

  1. Seri pengantin terserlah...tahniah kak ezza, tambah seorang menantu lelaki...

    P/S maaf tak dapat hadir. Sekolah saya ni tak ambil cuti deepavali. Sabtu tu ajalah. Ahad dah sekolah nalik. Insya Allah..tunggu turn yang lain ye kalau masih sudi mengundang (perasan..)

    ReplyDelete
  2. Tahniah dah dapat menantu seorang lagi, Alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Sweetnya pengantin.....tahiah Mira, Ezza n PA. Memang alang tunggu cerita seteusnya!

    ReplyDelete
  4. tahniah.Comel sangat pengantin.Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  5. salam kak ezza, sorry i tak pi or jawap calls, dgn anak 6 and buat segala benda sndiri mmg tak sempat. tahniah!

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kak Ezza bertambah lah ahli keluarga.

    Tahniah juga buat pengantin moga berbahagia sehingga ke akhirnya,

    ReplyDelete
  7. Kak Ezza,

    Tahniah dapat menantu lagi :)

    ReplyDelete

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails