Friday, June 27, 2014

Marhaban Ya Ramadan.....

Lama nya tak jenguk blog ni...bukan nya apa...ada saja kerja yang menghalang ke pc ni..sejak dah bersmartfon ni..saya dah tak kisah sangat pc ni..apa apa pun tengok kat fon..blog pun saya jenguk tapi malas nak update kat sini..keybod nya kecik..jari kita ni tembam..asik salah tulis jer..tu yang boring tu..
Ok..nak tutup perjalanan ke Pantai timur tu...
Last sekali kami singgah kat Kuantan...
Orang Kuantamcum orang Melaka tu kebetulan ada kat sana..so ber Line lah kami..Zah tak singgah ker sini ker..zah kat mana..hahha
Sapa lagi kalau bukan Cikgu Hjh NorAleena kita tu..alah..yang blog dia Sekilau One tu...Saya panggil dia alang..anak sedara dia kawan blog saya dulu....sapa lagi kalau bukan Diva kita Si Tati tu...
Alang ni kecik molek jer orang dia...Bekas Pengetua ..tabik ngan dia ni..orang nya mesra dan lemah lembut orang nya..jauh banding ngan saya ni...

Kiri tu Paklang lah..bekas guru jugak..tak boleh duduk diam  ada saja projek yang dia jalan kan...yang ni projek tanam cendawan..semua ilmu dia ambik kat internet saja...yang tengah tu rakan baik dia juga bisnes partner paklang..yang kanan tu..PA I ler...


Mama bear ngan baby bear....kat tangan saya tu cendawan free..hehehehe
.......

nak cakap pasal hari ni lak..

tadi saya dah berjaya masak sambal taucu..resepi kawan saya Wan shana..

Kejap lagi nak bagi mak mertua saya rasa..bagi biras i rasa dan kawan baik  I rasa..kalau ok..boleh lah saya buat jual..hehehe..hissss..kena mintak izin dulu kat Shana dulu.....




Sedap makan masa bersahur nanti..makan dengan nasi panas dan ikan goreng saja...


Selamat berpuasa semua ..Bulan amalan  yang mulia dan banyak keberkatan di bulan ini.
Jngan sia sia kan peluang setahun sekali ini. Mana tau ini Ramadan ini yang terakhir buat kita.

Maaf kan salah silap kata dari saya..

I Love you all very muchhhhh!!!!

No comments:

Post a Comment

Share my thought

iklan

Translate

iklan

Iklan

award from kjee

award from kjee
Award from kjee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails